BESTEMD VOOR SENIORENRADEN, DIENSTENCENTRA, OUDERENVERENIGINGEN

 

 

FUN- i- VIA is een vernieuwend en trendsettend evenementenbureau dat zich voornamelijk toelegt op de medioren en senioren.

De elektrische fiets (e-bike) beleven, de nieuwste Tablets en smartphones leren gebruiken, het eerste wereldkampioenschap Wiezen, op hobby bezoek gaan, exclusieve en leuke uitstappen maken en een exquise academie.

 

FUN- i -VIA een trendsetter in de actieve volwassenen organisaties.

Onze aangeboden activiteiten zijn van een bijzondere originele aanpak en bieden  de  mogelijkheid om deel te nemen aan sportieve, recreatieve en culturele evenementen bij U of op verplaatsing.

Een evenement georganiseerd door FUN-i-VIA is verrassend! Wij komen altijd uit de hoek met net dat ietsje meer!  Elke activiteit een plus voor levenswaarden als genieten, beleven en  amuseren.

 

FUN-i-VIA tracht alles zo budgetvriendelijk mogelijk te organiseren. Onze meerwaarde zit hem in het wederom beroep doen op onze  sympathieke medewerkers.

 

Op onze vernieuwde website:  www.funivia.be , treft U inspirerende informatie over onze organisatie aan. Hier kan U een gedetailleerde lijst van onze activiteiten 2015 aanvragen.

 

Amuseren, entertainen en verenigen zijn onze drie basispijlers die van elk event of opleiding een prettige en leerrijke ervaring  maken. Hier staat ons professionalisme en kwaliteit borg voor.

 

Graag komen wij persoonlijk bij U  langs om op uw vragen te antwoorden. Elke creatieve vraag is voor ons een unieke uitdaging, die we graag aangaan. 

 

Alvast bedankt voor uw tijd en uitkijkend naar uw reactie.